Επιχειρήσεις

Η εφαρμογή του ελληνικού φενγκ σούι/Ευ Ζην στις επιχειρήσεις, προσφέρει την μοναδική δυνατότητα να δημιουργήσουμε ιδανικές συνθήκες εργασίας, εξουδετερώνοντας την ένταση και τις αρνητικές επιδράσεις ενός περιβάλλοντος από το το οποίο λείπει η ισορροπία, παράγοντες που επιδρούν στην συμπεριφορά μας και στην απόδοσή μας.

Μεγάλοι επιχειρηματίες ζητούν την καθοδήγηση των ειδικών συμβούλων του φενγκ σούι για να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο, υγιές περιβάλλον, κατάλληλο για τις ανάγκες της εποχής μας, ούτως ώστε να αυξήσουν την απόδοσή τους, την παραγωγικότητά τους, τον τζίρο τους και τα κέρδη τους.

Πανεπιστημιακές έρευνες έδειξαν ότι, οι περισσότεροι από τους εργαζομένους, δεν αποδίδουν όσο θα έπρεπε και όσο θα μπορούσαν, σύμφωνα με τις ικανότητές τους, επειδή εργάζονται σε χώρους με τους οποίους δεν μπορούν να ταυτισθούν. Τα γραφεία και άλλοι επαγγελματικοί χώροι είναι απρόσωπα, ανιαρά και απωθητικά.

To λογότυπο είναι ζωτικής σημασίας για επιχειρήσεις. Αποτελεί αποφασιστικό παράγοντα για την θετική ή αρνητική πορεία μίας εταιρείας. Είναι η υπογραφή σας και είναι πρωτίστης σημασίας τι εντύπωση κάνετε σε μελλοντικούς πελάτες. To λογότυπό σας πρέπει να σας εκφράζει και να ταυτίζεται με το προϊόν σας ή με τις υπηρεσίες τις οποίες προσφέρετε. Με την εφαρμογή του ελληνικού φενγκ σούι, μπορείτε να έχετε το κατάλληλο ενεργειακό αποτέλεσμα, το οποίο θα σας εξασφαλίσει την σταθερότητα της επιχειρήσεώς σας.

Το Ευ Ζην διαγιγνώσκει και εξισορροπεί το Σύνδρομον του Ασθενούς Κτιρίου και την επιβλαβή Γεωπαθητική Ένταση, δύο παράγοντες οι οποίοι εξαντλούν την ενέργεια ενός χώρου, και συγχρόνως, την δική μας. Εναρμονίζοντας τον χώρο μας, αυξάνουμε στο έπακρον το δυναμικό μας, την απόδοσή μας και τις πιθανότητες επιτυχίας.

Επιχειρηματίες, εταιρείες, ξενοδοχεία και καταστήματα έχουν βιώσει την μεγάλη διαφορά στην πορεία της επιχειρήσεως μετά την γνωμάτευση που έκαναν στους χώρους τους.

Οι σημερινές ανάγκες είναι:

  • άνετοι, ιδανικοί χώροι εργασίας χωρίς εντάσεις
  • ένα εξισορροπημένο και συντονισμένο περιβάλλον για περισσότερη απόδοση και σταθερή ανάπτυξη
  • μεγαλύτερη ικανοποίηση από την εργασία, επιτυχία και ευημερία
  • μειωμένος φόρτος εργασίας
  • ένα περιβάλλον όπου αυξάνονται η παραγωγικότητα και τα κέρδη
  • ενθάρρυνση της δημιουργικότητας, των κινήτρων και της παρακινήσεως των εργαζομένων
  • βελτίωση της ποιότητας της συλλογικής εργασίας
  • αποδοτικά λογότυπα, η πρώτη εντύπωση για την εταιρεία είναι ζωτικής σημασίας. Κανείς δεν έχει την ευκαρία να κάνει την πρώτη καλή εντύπωση δύο φορές!