Ελένη Καΐρη

ΕΛΕΝΗ ΚΑΪΡΗ

Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΪΡΗ, είναι μία χαρισματική ειδική σύμβουλος φενγκ σούι και εισηγήτρια. Κατάγεται από τον μεγάλο φιλόσοφο και διδάσκαλο Θεόφιλο Καϊρη, ο οποίος αποκαλείται «ο νεώτερος Σωκράτης». Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στην Αγγλία, Ξένες Γλώσσες, Ψυχολογία, Ταχύρυθμη Εκμάθηση (Αccelerated Learning) και Περιβαντολλογική Ψυχολογία. Σπούδασε το φενγ σούι στην σχολή φενγκ σούι Network International, στο Λονδίνο και εμαθήτευσε σε κορυφαίους δασκάλους.

Είναι η δημιουργός του ελληνικού φενγκ σούι, του ΕΥ ΖΗΝ, βασισμένου στην αρχαία Ελλάδα και προσαρμοσμένου στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Έχει γράψει τα βιβλία φενγκ σούι – Η ΤΕΧΝΗ ΤΟY ΕΥ ΖΗΝ και ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΝΓΚ Σούι που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2006. Επίσης, εκδίδει το περιοδικό φενγκ σούι– Η ΤΕΧΝΗ ΤΟY ΕΥ ΖΗΝ.

Έχει εμφανισθεί πολλές φορές στην τηλεόραση. Γνωστά περιοδικά και εφημερίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μεταξύ άλλων οι FINANCIAL TIMES, φιλοξενούν άρθρα της και γράφουν για την εργασία της.

Έχει ειδικευθεί στην αρχαία ελληνική ιστορία και την αρχαιολογία. Οι γνώσεις της την οδήγησαν στην αναβίωση του Ελληνικού Φενγκ Σούι, του ΕΥ ΖΗΝ, το οποίο ήταν το αρχαίο ελληνικό ιδεώδες. Δημιούργησε το HELLENIC FENG SHUI για την διάδοση και εξάπλωσή του στο εξωτερικό, και είναι η μοναδική σύμβουλος στον κόσμο, η οποία ενώνει την σοφία της Άπω Ανατολής και των αρχαίων Ελλήνων. Το HELLENIC FENG SHUI είναι κατάλληλο για τη Δύση εφ’ όσον ο δυτικός πολιτισμός βασίζεται στον αρχαίο ελληνικό. Κάνει γνωματεύσεις και σεμινάρια ανά τον κόσμο, εφαρμόζοντας το σύγχρονο, ολιστικό φενγκ σούι. Μεταξύ των πελατών της είναι πολλές γνωστές εταιρείες και πολλοί επώνυμοι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο Σύλλογος Ανδρίων της απένειμε Βραβείον της Ακαδημίας Αθηνών για την διακεκριμένη διεθνώς θέση της.