Γεωπαθητική Ένταση

Μπορείτε να διανοηθείτε να κάνετε το λουτρό σας σε ακάθαρτο νερό; Ασφαλώς όχι! Κατά τον ίδιο τρόπο, δεν θα θέλατε να ζείτε ή να εργάζεσθε σε ένα πολυτελές περιβάλλον το οποίο, όμως, δεν είναι ενεργειακά καθαρό. Το Eυ Ζην δεν μπορεί να εφαρμοσθεί σωστά αν δεν έχει εξισορροπηθεί η επιζήμια ενέργεια σε έναν χώρο, η οποία επηρεάζει αρνητικά τους ανθρώπους, τα ζώα, τα δέντρα και τα φυτά.

Είναι σαν να κτίζατε τον τελευταίο όροφο χωρίς να έχετε βάλει τα θεμέλια!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

«Η ηλεκτρομαγνητική συχνότητα της Γης είναι 7,83 Hz. Η συχνότητα αυτή είναι ίδια με τα άλφα κύματα τα οποία εκπέμπει ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Πρόκειται για την συχνότητα που ονομάζεται «κύματα Σούμαν», από τον Γερμανό φυσικό ο οποίος απέδειξε μαθηματικώς την ύπαρξή τους το 1952. Το 1962, καταγράφηκαν από ειδικά μηχανήματα και η ΝΑΣΑ ενσωμάτωσε εξομοιωτές της συχνότητας Σούμαν για να διασφαλίσει την υγεία των αστροναυτών μακρυά από την Γη και την ζωτική της ενέργεια.

Η Γεωπαθητική Ένταση οφείλεται στην διατάραξη του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της Γης. Υπόγεια ύδατα, αποχετεύσεις, σωληνώσεις υδρεύσεως, ηλεκτρισμός, πετρώματα και γεωολογικά ρήγματα, διαταράσσουν την φυσική συχνότητα της Γης. Επίσης, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τα οποία δημιουργούνται από όλα τα ηλεκτρικά μηχανήματα, επηρεάζουν την φυσική μορφή των κυμάτων τα οποία εκπέμπει ο ανθρώπινος εγκέφαλος.

Το ανθρώπινο σώμα λειτουργεί σύμφωνα με πολύ πολύπλοκες ηλεκτροχημικές διαδικασίες και αυτές μπορούν να διαταραχθούν πολύ εύκολα από την Γεωπαθητική Ένταση. Οταν κοιμόμαστε η καθόμαστε σε σημεία όπου υπάρχουν γεωπαθογενείς ζώνες, είναι αποδεδειγμένο ότι αυτό έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία μας και γενικότερα στο ευ ζην μας. Η Γεωπαθητική Ένταση εξασθενεί το αμυντικό σύστημα του ανθρωπίνου οργανισμού. Έχει διαπιστωθεί ότι μπορεί να είναι η κύρια αιτία για σοβαρές και χρόνιες παθήσεις και ψυχολογικές καταστάσεις, όπως καρκίνος, αιφνίδιος και ανεξήγητος θάνατος βρεφών στον ύπνο τους, αποβολές, δύσκολη εγκυμοσύνη, κόπωση, χαμηλή ενέργεια, δυσκολία στην μελέτη, προβλήματα συμπεριφοράς και διάφορα άλλα».

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΝΓΚ Σούι"

Κορυφαίοι γιατροί έχουν αναγνωρίσει τους κινδύνους, οι οποίοι προκαλούνται από την Γεωπαθητική Ένταση και το λαμβάνουν υπ’ όψιν τους όταν κάνουν τις διαγνώσεις τους.

ΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

Υπάρχουν πολλά συμπτώματα και ασθένειες που θα πρέπει να σας κάνουν να σκεφθείτε ότι ίσως κοιμόσαστε, καθόσαστε και εργαζόσαστε σε γεωπαθογενείς ζώνες.

  • Έχετε πονοκεφάλους;
  • Υποφέρετε από ζάλη, έλλειψη συγκεντρώσεως, αϋπνίες ή από ανεξήγητη κόπωση;
  • Αισθανόσαστε εξάντληση, ότι δεν έχετε καθόλου ενέργεια;
  • Είσαστε ευερέθιστοι;
  • Αισθανόσαστε αποπροσανατολισμένοι;
  • Δυσκολευόσαστε στην μελέτη;
  • Είναι το παιδί σας υπερκινητικό και επιθετικό;
  • Κλαίει το μωρό σας συνέχεια, ξυπνάει το βράδυ πολλές φορές και αλλάζει συνεχώς θέση στο κρεβάτι του;

Ο κατάλογος των συμπτωμάτων είναι πολύ μεγάλος

To να γνωρίζει κανείς τον κίνδυνο είναι ευλογία διότι μπορεί να τον αποφύγει εντελώς, με τον ίδιο τρόπο με τον οποίον ένας καπετάνιος αντιμετωπίζει έναν τυφώνα. Απλούστατα, αλλάζει την πορεία του πλοίου και βρίσκεται εκτός παντός κινδύνου!