Το προϊόν

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΑΛΦΑ

Η Γη εκπέμπει μία ηλεκτρομαγνητική συχνότητα 7,83 Ηz, η οποία είναι ακριβώς η ίδια με τα ΑΛΦΑ κύματα που εκπέμπει ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Αυτή η συχνότητα ονομάζεται «Κύματα Σούμαν», από τον Γερμανό φυσικό Σούμαν, ο οποίος την ανεκάλυψε το 1952. Το 1962 καταγράφηκαν με ειδικά μηχανήματα (βλέπε ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ).

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ALPHA DYNAMICS

alphadynamics

Η έρευνα έχει δείξει, ότι όταν έχουμε αφθονία συχνοτήτων κυμάτων ΑΛΦΑ (7,83Hz) παραμένουμε υγιείς, διότι βρισκόμαστε υπό την φυσική προστασία της ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας της Γης. Το Alpha Dynamics είναι ένα μηχάνημα, το οποίο εξομοιώνει αυτήν την ευεργετική συχνότητα της Γης, επιτρέποντας στο ανθρώπινο σώμα να συντονίζεται με τον ρυθμό της. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, προστατεύουμε τον εαυτό μας από την αρνητική επίδραση, την οποία έχει στον οργανισμό μας η Γεωπαθητική Ένταση, καθώς το μηχάνημα εξισορροπεί την επιβλαβή ακτινοβολία.

Το Alpha Dynamics είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιηθεί. ΄Εχει το μέγεθος ενός φορτιστού κινητών τηλεφώνων και μπαίνει στην πρίζα, όπου παραμένει επί εικοσιτετραώρου βάσεως. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιoδήποτε σημείο της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Xρησιμοποιώντας το Alpha Dynamics, δημιουργείται μία αρμονική ατμόσφαιρα που σας ηρεμεί και σας γαληνεύει. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο, είναι μεγάλης εμβέλειας και η συχνότητα των κυμάτων ΑΛΦΑ, τα οποία εκπέμπει, καλύπτει μεγάλους χώρους. Βαθμηδόν, θα καταλάβετε την διαφορά. Γενικώς, θα αρχίσετε να νοιώθετε καλύτερα, αναζωογονημένοι, δυναμωμένοι, ήρεμοι και γεμάτοι ζωτικότητα για να ανταποκριθείτε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Βελτιώνεται η ποιότητα του ύπνου, η αυτοσυγκέντρωση στην εργασία και η ψυχολογική σας κατάσταση, ελαφρύνοντάς σας από την ένταση και το άγχος.

Είναι πολύ μικρό και εύχρηστο και μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας σε επαγγελματικά ταξίδια και στις διακοπές σας, και οπουδήποτε αλλού μπορεί να το χρειασθείτε, ούτως ώστε να εξασφαλίσετε την επωφελή ενέργεια και στο εξοχικό σας ή στο ξενοδοχείο.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ALPHA DYNAMICS

Απ’ ευθείας από την εταιρεία μας,τηλεφωνικώς ή μέσω διαδικτύου 895hellenic@gmail.gr και θα αποσταλεί στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο με κούριερ. Τιμάται €185 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), συν το κόστος αποστολής για παραγγελίες.